Barion Pixel
Menu
Menu

2020-01-16

Femina TESZT - Íme 2 hónapnyi teszt eredménye

femina redy

Láttad, hogy a Redy ismét címlapra került?

Ezúttal a femina.hu írt rólunk, 2 hónapot tesztelték a Redy menstruációs bugyikat, flowt és powert együtt. (Nyugi, ez sem fizetett cikk, az újságíró saját véleménye van a cikkben.)

A tesztelő igazi szkeptikus volt, aki egy nap homeofficet is kivett, hogy tesztelje a bugyit, mert nem merte külsős helyszínen bevetni. És hogy mi lett a vége?

"Két ciklus után írom le a tapasztalatokat, pár nap nem lett volna elég a tesztelésre.

Őszintén szólva elég szkeptikus voltam a menzeszbugyikkal kapcsolatban. Nem tudtam elképzelni, hogy megfelelőek lehetnek a vér felfogására, hogy biztosan ott tartják, hogy nincs szivárgás, hogy nem érzem magam majd kellemetlenül. Bónusz, hogy általában tampont használok, így eleve érdekes volt visszatérni egy betétjellegű valamihez. Ami, mint kiderült, egyáltalán nem betétjellegű.

A bugyik, merthogy többet rendeltem, papírdobozban érkeznek. Előzetesen valami pelenkaszerű izének képzeltem őket, de elég nagyot tévedtem. Egyszerű, fekete, magas derekú bugyiról van szó, a betétrész pedig egyáltalán nem vastag. Felvéve kényelmes, nem gyűrődik, jól rásimul a testre, de nem vág be. Először gyengébben vérzős napokon teszteltem a bugyit, nem mertem az erősebbeken. Meglepetésemre nagyon jól bevált. Egészen más érzés, mint egy betétet viselni, nincs visszaszivárgás vagy nedves érzés. Az extrém nedvszívó réteg, ami egy ökopamut felület alatt bújik meg, magában tartja a vért. A menstruáció utolsó napjaira tökéletes volt a Redy Flow, amibe picit vékonyabb réteget varrtak, szinte nem érezni, hogy van ott valami, mégis remekül beválik. A leírás szerint akár egész nap viselhető, azt hiszem, ezzel kapcsolatban voltam a leginkább szkeptikus, nem tudtam elképzelni, hogy nem kell egy-két-három óránként cserélni. Pedig nem kellett. A bugyi anyaga antibakteriális, a szagok így kizárhatóak, a vért pedig megtartja. Éjszakára is tökéletes volt, kényelmes, nem csúszik el a forgolódásban, nem szivárog."

A tesztnek nincs vége, katt a gombra, irány a Femina!

Forrás: https://femina.hu/egeszseg/redy-bugyi-teszt/

NO SPAM, NO TABOO

Csatlakozz hozzánk! Csak izgalmas, hasznos vagy fontos dolgokról írunk neked, tabuk és spam nélkül. Feliratkozásodért egy 10%-os kupont adunk ajándékba, amit az első vásárlásodkor tudsz felhasználni.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Your period
is a SUPERPOWER.

2 munkanapon belül válaszolunk
hírlevél

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
© 2024 this is Redy
Készítette:
lockheartusercrossmenuchevron-down