Barion Pixel
Menu
Menu

2020-03-16

Maradj otthon, maradj nyugodt

maradj otthon és pihenj

A Redy csapatának nyugalompraktikái a nehezebb napokra

Tisztában vagyunk vele, hogy a jelenlegi helyzet a Földünkön nagyon sok lelki stresszel és szorongással jár a legtöbbünknél. Még nehezebb azoknak, akik amúgyis szorongásra hajlamosak, vagy az életük nehéz szakaszában vannak. Minden tudományos forrásból azt halljuk, hogy maradjunk otthon, mert csak így lassítható le a vírus terjedése, tehát ez az egyetlen egy módunk van arra, hogy megvédjük embertársainkat és magunkat is. Mi ezzel egyetértünk.

Összeszedtünk nektek néhány praktikát ezekre a nehezebb napokra, amik segíthetnek, hogy nyugodtabbak maradjatok és könnyebben teljenek az otthon töltött napok.

❤️ Mindig biztonságos forrásokból tájékozódj!

Nagyon sok álhír terjed a vírussal kapcsolatban, ezért fokozottan figyelj oda, hogy mit olvasol. A WHO hivatalos oldalán biztosan olyan információkat találsz, amik valóban arra adnak tanácsokat, hogy hogyan védekezz a vírussal szemben. Ha esetleg nem tudsz angolul, akkor olvass olyan magyar portálokat, ahol a tényekre hivatkoznak: Nemzeti Népügyészségi Központ24.hu

❤️ Pörgesd kicsit kevesebbet a Facebookot!

Teljesen természetes, hogy mindenki, aki tudja, megosztja a gondolatait a közösségi médiában. Viszont ezek a felületek alkalmasak arra, hogy az aggodalom és a pánik még jobban eluralkodjanak közöttünk. Nem mindenki tájékozódik hiteles forrásokból, de ha mégis, akkor is érthető, hogy pánikolunk. Kicsit dőlj hátra és adj magadnak időt a felsszusszanásra. Legtöbbször akkor nyisd meg a Facebookot, ha a szeretteiddel és munkatársaiddal nem tudsz más felületen beszélgetni.

❤️ Nyugodtan beszélj arról, hogy nem érzed jól magad!

Utoljára ilyen bizonytalanságban a háborúban éltek szeretteink, és most hirtelen mindenki újra hasonló aggodalomban találta magát. Hívd fel a szeretteidet, barátaidat, mondd el nekik, hogy most nem érzed jól magad. Nem mindenki tudja megőrizni a hidegvérét, még akkor sem, amikor tudjuk, hogy az az egyetlen ésszerű út, ami járható. Lelkisegély-vonalakat most extrán ajánljuk, nagyon sok opciót találsz, ha rákeresel a neten.

❤️ Alakíts ki magad körül olyan környezetet, ahol kellemesebben érzed magad!

Takarítsd ki az egész lakást, mosd ki az ágyneműket és a függönyöket, tárd ki az ablakokat, szellőztess sokat! Itt a tavasz, ennek nagyon örülni kell, menj le az udvarra sétálni egy picit és süttesd az arcodat. Vedd körbe magad növényekkel otthon, párologtass illóolajat, gyújtsd meg a kedvenc gyertyáidat. A zene sem utolsó, szinte mindenkire nyugtató hatással vannak az indiai meditációs zenék, rakd be a kedvenc ellazulós dalaidat.

❤️ Mozogj kicsit otthon is!

Sokat segít a reggeli átmozgatás, elég pár mozdulatsorozat és biztosan te is jobban érzed magad. Mi szinte minden reggel a jógában ismert napüdvözletekkel kezdjük a reggelt, próbáld ki te is! Ellazulsz, megnyugszol, feltöltődsz energiával!

❤️ Sajátítsd el a home office online-trükkjeit!

Pár nagyon tehetséges lány erre létre is hozott egy csoportot, ahol egymásnak segíthetünk abban, hogy sikeresen vegyük ezt az akadályt is. A távmunka felkészületlenül ért mindenkit, itt megoszthatjátok egymással a gondolataitokat és feltehetitek a kérdéseiteket, amik mindenkit foglalkoztatnak az otthondolgozás témakörében.

❤️ Törődj a szeretteiddel és azokkal, akik igazán rászorulnak!

Talán mi vagyunk azok, akiknek szerencsénk van. Van fedél a fejünk fölött, van internet-kapcsolatunk, telefonunk és kaja a hűtőnkben. Sok olyan idős ember van, akiknek már nincs segítségük, és több ezer ember él az utcákon. Most tényleg itt az idő, hogy jobban törődjünk velük! Több olyan szervezet van, akik az idős és hontalan emberek megsegítésével foglalkozik ebben az időszakban is, illetve vannak kedves magánszemélyek is, akik felajánlották segítségüket.

Vigyázzatok magatokra, vigyázzatok egymásra! Legyetek nyugodtak és pozitívak!

- A Redy csapata

NO SPAM, NO TABOO

Csatlakozz hozzánk! Csak izgalmas, hasznos vagy fontos dolgokról írunk neked, tabuk és spam nélkül. Feliratkozásodért egy 10%-os kupont adunk ajándékba, amit az első vásárlásodkor tudsz felhasználni.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Your period
is a SUPERPOWER.

2 munkanapon belül válaszolunk
hírlevél

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
© 2024 this is Redy
Készítette:
lockheartusercrossmenuchevron-down