Baryon-Pixel
Menü
Menü

2019-02-25

Videók a menstruációról

Nem kell hosszú, orvosi cikkeket elolvasnod ahhoz, hogy kicsit közelebb kerülj a saját tested működésének megértéséhez, a ciklusodhoz, a miértekhez. Ehhez mutatunk 5 Youtube videót, amiben tényleg hasznos infók vannak. #nobullshit #notaboo

#1 100 év 8 percben

Nálunk is olvashattál arról, hogyan alakult ki a tampon, a betét, a menstruációs bugyimost pedig pár perc alatt végignézheted a női ciklushoz kapcsolódó főbb történelmi eseményeket, és a tévhiteket is.

#2 Amit nem tudtál a ciklusodról

Bő másfél percben egy csomó hasznos infó és szarkasztikus humor vár rád a menstruációról, a kapcsolódó marketingről és a termékekről.

#3 Mi ez az egész egyáltalán?

Mégis mi haszna van a menzesznek? Kik menstruálnak a Földön a nőkön kívül? Sok kérdés és rájuk a válaszok 5 percben!

#4 A ciklusod 2 percben

Hangulatingadozások, görcsök vagy épp kitörő nevetés – a ciklus lelki és fizikai erőnlétedet is befolyásolja, és nem csak a havi vérzés ideje alatt. A következő 2 perc remekül megmutatja, mi zajlik le egy átlagos lányban egy-egy ciklus alatt.

#5 A színskála jelentése

Bizony van jelentése, hogy a mentsruációs vérzésednek épp milyen színe van. Hogy mit árul el az élénk piros, a sötét vörös vagy épp a barnás árnyalat az egészségedről? Ez a Youtube videó ebben segít!

KEIN SPAM, KEIN TABU

Schließen Sie sich uns an! Wir schreiben nur über spannende, nützliche oder wichtige Dinge, ohne Tabus oder Spam. Für Ihr Abonnement erhalten Sie von uns einen 10%-Gutschein, den Sie bei Ihrem ersten Einkauf einlösen können.

*“ zeigt erforderliche Felder an

Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.

Deine Periode
ist eine SUPERPOWER.

2 munkanapon belül válaszolunk
Newsletter

*“ zeigt erforderliche Felder an

Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.
© 2024 this is Redy
Vorbereitet von:
sperrenHerzBenutzerkreuzenSpeisekarteChevron-Down