Baryon-Pixel
Menü
Menü

2019-11-16

A szeretlekmagyarorszag.hu is szereti a Redyt

redy szeretlek magyarország

"Egy ideje a Redy-bugyiktól hangosak a közösségi platformok. Néhányan viszolygással, sokkal többen viszont őszinte érdeklődéssel fordultak a menstruációs bugyik felé. Működésük egyszerű: csak belebújunk, viselés után kimossuk, ezzel redukálni, sőt, akár teljesen mellőzni lehet az eldobható betéteket és tamponokat. Bár külföldön már akad néhány hasonló márka, a hazai piacon mindez egy magyar lány fejéből pattant ki pont bugyimosás közben."

"A menstruációs bugyikkal kapcsolatban mindenkinek van véleménye, az adatgyűjtés során a legszélsőségesebb vélekedések jöttek szembe, amelyek valószínűleg minden nő fejében megfordultak, ráadásul az új találmányokat körbelengő szkepticizmussal is meg kell küzdenie a Redy-nek.

De gondoljunk csak arra, hogy voltak idők, amikor a betét és a tampon is hihetetlenül furcsa újdonságnak számított,

így könnyen lehet, hogy néhány évtizeden belül már ciki lesz eldobható eszközöket használni a menstruáció alatt. Most még bőven ott motoszkál sok nőben a kérdés, hogy mégis milyen őrült ötlet csak egy szál bugyiban menstruálni, így a legszkeptikusabb kérdésekre kerestük a választ, amellett, hogy megismertük a csodabugyi működését és a menstruáció kérdésén túlmutató küldetéseit a környezettudatosságtól kezdve a testpozitív szemléleten át a témával kapcsolatos diskurzusok elindításáig. És ki is segíthetett volna jobban az égető kérdéseknek a megválaszolásában, ha nem a This is Redy megálmodója, Molnár Dóra?"

Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/a-magyar-csodabugyi-amely-evi-tobb-kilonyi-szemettol-szabadit-meg/

KEIN SPAM, KEIN TABU

Schließen Sie sich uns an! Wir schreiben nur über spannende, nützliche oder wichtige Dinge, ohne Tabus oder Spam. Für Ihr Abonnement erhalten Sie von uns einen 10%-Gutschein, den Sie bei Ihrem ersten Einkauf einlösen können.

*“ zeigt erforderliche Felder an

Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.

Deine Periode
ist eine SUPERPOWER.

2 munkanapon belül válaszolunk
Newsletter

*“ zeigt erforderliche Felder an

Dieses Feld dient zur Validierung und sollte nicht verändert werden.
© 2024 this is Redy
Vorbereitet von:
sperrenHerzBenutzerkreuzenSpeisekarteChevron-Down