RENDELÉS MENETE

Rendelés

Webshopunkban leadott rendelésedről automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk a rendeléskor megadott címre. Amennyiben ez nem érkezik meg 1-2 órán belül sem, vedd fel a kapcsolatot a shop@thisisredy.com címmel, hogy ellenőrizni tudjuk a rendelésedet.  A továbbiakról (szállítási, fizetési információk, számla stb.) is erre a címre kerül kiküldésre.

 

Fizetés

Webshopunkban csak kártyával vagy Paypal fiókkal tudsz fizetni. Kártyás fizetés esetén a pénztárból átirányítunk a Barion oldalára, ott fizetheted ki a végösszeget. Minden tranzakció a te biztonságod érdekében titkosított. Ha a kártyatranzakciót nem hagyják jóvá, a megrendelésedet töröljük. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen kérdésed merül fel, lépj kapcsolatba a bankoddal vagy a kártya kibocsátójával.

 

Számla

A számládat ne a csomagban keresd, emailben küldjük 🌳🐢🦜. Ha nem érkezett meg a számlád a csomag kézhezvételéig, csekkold a spam mappádat, ha ott sincs, mindenképpen vedd fel a kapcsolatot velünk.

SZÁLLÍTÁS

Házhozszállítás

A #redybugyikat GLS futárszolgálattal küldjük neked. Őket tartjuk a leggyorsabbnak jelenleg. A csomagod feladója a Webshippy Csomagküldő Kft. lesz, a csomagban viszont a Redy rendelésed lesz (a Webshippy a logisztikai partnerünk).
A kézbesítés idejéről sms-t fogsz kapni.
Amennyiben a futár nem tudja kézbesíteni a csomagodat, valamivel később újból megkísérli annak kézbesítését. Ha ez is meghiúsul, visszahozza hozzánk. A házhozszállítás díja 1490 forint.

 

Csomagpont

Választhatsz csomagpontok közül is, így nem kell otthon várnod a futárt. A csomagponton 72 órád van átvenni a csomagot, egy emailben és sms-ben elküldött kód segítségével. A csomagpontok listáját a megrendelés leadásakor választhatod ki.
A csomagpontos szolgáltatás díja 1290 forint.

 

Általános információk a szállításról

Magyarországon belül, valamint külföldre is szállítunk. Ha külföldre szeretnéd kérni a rendelésedet, a rendelés leadásakor, a címed beírása után a rendszer ki fogja kalkulálni a szállítási költséget, mivel ebben az esetben más szállítási díjjal tudunk csak számolni. Ez az összeg a célországtól függ.
Ha bármilyen kérdésed van ez ügyben, vedd fel velünk a kapcsolatot a  shop@thisisredy.com címen.

Amint elkezdjük összeállítani a csomagodat, e-mailben elküldjük a kézbesítéssel kapcsolatos információkat és egy hivatkozást, amelyen az interneten nyomon követheted a csomagodat.

 

*Felhívjuk figyelmedet, hogy megnövekedett forgalmú időszakban (lásd Karácsony) a futárszolgálatok nagy leterheltséggel dolgoznak, a szállítási idő ilyen időszakokban meghosszabbodhatnak. Erről értesítést fogsz kapni e-mailben és/vagy sms-ben. Köszönjük megértésedet.) Amennyiben a futár nem tudja kézbesíteni a csomagodat, valamivel később újból megkísérli annak kézbesítését. Ha ez is meghiúsul, visszahozza hozzánk.

GARANCIA

Garancia

Szeretnénk, hogy tudd, a jogszabályok szerint használt fehérneműt nem vagyunk kötelesek visszavenni. Ennek ellenére mi úgy döntöttünk, hogy 40 napod van eldönteni, hogy szeretnéd-e, hogy a #redybugyi veled maradjon. Ha nem akarod használni, írj e-mailt a  shop@thisisredy.com  címre, válaszul elküldjük a formanyomtatványt és a címünket, ahova vissza kell küldened postai úton a terméket.

Amint megkaptuk a csomagot és a mellékelt formanyomtatványt, az azon szereplő bankszámlára 14 napon belül a termék vételárát visszautaljuk.

Csere

A #redybugyik fazonja passzosabb, mint más alsóneműké, biztonsági okokból. Ha ennek ellenére is úgy érzed, méretproblémád van, kicseréljük a terméket. Ebben az esetben a futár viszi az új terméket és elhozza a régit. Fontos, hogy kizárólag használatlan, csupán próbált terméket tudunk cserélni. A bugyi ülepén lévő védőfóliát ne vedd le, mert anélkül nem tudunk cserélni.
A csere ingyenes
.