Barion Pixel
Meniu
Meniu

2019-05-20

[eredmények] Tabudöntögető felmérés a menstruációról

A Redy születésénél az a meggyőződés vezérelt minket, hogy megfogalmazzuk a saját igényeinket, szükségleteinket és mi magunk találjunk is rá megoldást. Ugyanakkor nem elég saját magunkból kiindulni, csak azért mert mi is menstruálunk. Úgyhogy azért, hogy minél több infót gyűjtsünk a menstruálók problémáiról, felmérést végeztünk!

A száraz tények: 2 127-en töltöttétek ki, vagyis brutál sokan úgy éreztétek, hogy véleményt szeretnének nyilvánítani a témában - ez egy nagyon jó előjel volt számunkra ✅. A kitöltők legnagyobb része legalább 5, és kevesebb, mint 20 éve menstruál, de egynegyede pedig több, mint 30 éve.

Na most pedig vegyük át a legfontosabb eredményeket, tanulságokat!

1. A kitöltők több, mint 76%-a aggódik az átázás miatt

Ez nem is csoda, hiszen az derült ki, hogy a válaszadók egynegyede egy ciklus alatt legalább egyszer átázik. Ugyanakkor 17% arról számolt be, hogy szinte soha nem történik vele ilyen (de jó nektek?).

2. Az átázások döntő többsége éjszaka történik

A felmérésben résztvevők 40%-a azt jelezte vissza, hogy éjszaka szokott átázni, 22%-a pedig azt, hogy nappal. Akik pedig nappal is és éjszaka is, ők közel 20%-ot tettek ki. Az éjszakai átázás az egyik legalattomosabb része a menstruációnak, hiszen nem tehetünk az ellen, hogy mennyit rúgkapálunk és forgolódunk éjszaka, de a foltok attól reggelre még ott lesznek a lepedőn.

3. A válaszadók több, mint 42%-a elégedetlen az eddig elérhető menstruációs termékekkel

Gondolunk itt tamponra, betétre, tölcsérre. Vagyis következtethetünk arra, hogy a jelenleg elérhető menstruációs termékek és az átázástól való félelem között kapcsolat tételezhető fel.

4. A kitöltők több, mint fele szeretné, ha nem lenne tabuként kezelve a menstruáció

Ez egy olyan igény (az előzőek hasonlóan), amit mi is nagyon erősen érzünk. Nem véletlen, hogy egy ilyen pár kérdéses felmérés is ilyen nagy érdeklődésre tarthatott számot, és sokan érezték úgy, hogy szeretnék megosztani a tapasztalataikat a menstruáció témájában. Hiszen elég kevés platform akad, ahol megtehetjük. A Redy szerencsére ilyen, és aktívan teszünk érte, hogy ilyen is maradjon.

A beszélgetéshez tudsz csatlakozni a kommentszekcióban Facebookon, illetve a közösségi médián keresztül is ?, és persze a hírlevelünkben ?.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

FĂRĂ SPAM, FĂRĂ TABU

Alăturați-vă nouă! Scriem doar despre lucruri interesante, utile sau importante, fără tabuuri sau spam. Pentru abonamentul dvs. vă vom oferi un cupon 10% pe care îl veți folosi la prima achiziție.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Perioada ta
este o SUPERPUTERE.

2 munkanapon belül válaszolunk
newsletter

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
© 2024 this is Redy
Pregătit de:
Lacătinimautilizatorcrucemeniulchevron-jos