Barion Pixel
Meniu
Meniu

2021-05-28

Szülinap, meglepetés, videó és új, limitált termék - Redy hírek Dórától

2 éves a this is Redy

A május a Redy életében most egy valóban izgalmas hónap: alapból azért is, mert 28-án van a szülinapunk, amikor egyébként a menstruációs higiénia világnapját is tartják, de azért is, mert idén jó sok minden más is történik még ebben az időszakban.

Emlékszem, hogy 2 éve a publikálás után azzal az érzéssel bicikliztem haza, mintha meztelen lennék. Rémisztő volt a tudat, hogy amin 1,5 éve dolgozunk, most a publikum elé kerül, akik ítéletet hoznak felettünk.

Ítélet helyett másnap befutottak az első megrendelések, majd a többi, és jöttek a megkeresések is szépen. 

Ma már elértük a 30.000 gazdára talált menstruációs bugyit, a csapatunk 9 fős (+ a varroda), piacra léptünk Romániában is és tele vagyunk tervekkel. A Redy vezetőiként felkerültünk a Forbes 30/30 listájára, megkaptuk a Fiatal Vállalkozók Széchenyi díját és Innovációs Startup díjat nyertünk. Ünneplésre volt okunk bőven, de a szülinapunk minden évben fontos mérföldkő.

A redynél többen (köztük én is) egész szüli hetet, hónapot szeretnek tartani, a redyhez is behoztuk ezt a jó szokásunkat, ezért már múlt héten ingyenessé tettük a szállítást egy hosszúhétvége erejéig, de mára is jut bőven meglepetés, ajándék.

Az egyik és talán a legnagyobb izgalmat kiváltó meglepetés a bársony bugyink visszatérése. Ezt a bugyit tavaly karácsonyra készítettük nektek, limitált kollekcióként, de azóta sem telik el hét, hogy ne kérdeznétek rá, hogy lesz-e még, mikor lesz, úgyhogy a szülinapi brainstormingon nem volt kérdés, hogy ez lesz a legfőbb ajándékunk nektek.

A bugyik limitált ideig lesznek elérhetőek, de mindenkinek jutni fog, mert pont annyit és olyan méretben fogunk készíteni, amennyit rendeltek. Egy hétig lesz lehetőség rendelni, hajrá. 🙂

A második, hogy készítettünk az elmúlt két évről egy kis videót, amiben 20 kérdés és válasz hangzik el, amit én és Ádám válaszolunk meg. Kiderül, hogy hogyan adtam elő Ádámnak a menstruációs bugyi ötletét, és az is, hogy mióta vagyunk együtt. Haha 🙂

Katt a videóra! Jó nézelődést! 🙂

FĂRĂ SPAM, FĂRĂ TABU

Alăturați-vă nouă! Scriem doar despre lucruri interesante, utile sau importante, fără tabuuri sau spam. Pentru abonamentul dvs. vă vom oferi un cupon 10% pe care îl veți folosi la prima achiziție.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Perioada ta
este o SUPERPUTERE.

2 munkanapon belül válaszolunk
newsletter

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
© 2024 this is Redy
Pregătit de:
Lacătinimautilizatorcrucemeniulchevron-jos