Barion Pixel
Meniu
Meniu

2019-12-03

[mosási útmutató] Így neveld a redybugyidat!

[mosási útmutató] Így neveld a redybugyidat!

Sokszor kérdeztek minket azzal kapcsolatban, hogy mi a tutira jó módja a redybugyi mosásának. Azt is tudjuk, hogy néhányatok nagyon szkeptikus azzal kapcsolatban, hogy a menstruációs vértől meg lehet szabadulni egy egyszerű mosással, de most hadd vezessünk végig azon, hogy mi fán terem a redybugyi mosás! Az elejétől megvoltak az alapvető tanácsaink nektek erre a kérdésre, de azzal, hogy egyre többen és többen használjátok a bugyit, egyre több és több hasznos tipp is bekerül a közös tudástárba (szóval biztosan fogjuk frissíteni ezt a cikket is). 

Vegyük is őket sorra: ⁣

Beáztassam? 

Igen, ha van módod-időd, akkor amint levetted a bugyit, áztasd be egy kis hideg vízbe, majd nyomkodd ki belőle a vért! A hideg víz jobban segít a vér eltűntetésében, mint a meleg.

Mit tegyek a tartályba?

Az eddigi tapasztalatok szerint nyugodtan moshatod mosódióval, normál mosószerrel, vagy a this is Redy ÖKO fehérnemű-mosószerrel, ecettel, illóolajjal a bugyit. Egy dologra figyelj: öblítő és vízlágyító NE kerüljön a mosógép tartályba!⁣ Ezek el tudják tömíteni a remek ezüstionos, extranedvszívó anyagot, amitől a bugyi teszi a dolgát. Úgyhogy ezeket kerüld - sajnos az öblítős mosókapszulával együtt!

Ha pedig nem szeretnél kísérletezni és biztosra akarsz menni, akkor adj egy esélyt a fehérneműkhöz kifejlesztett mosószerünknek, ami nem csak környezetbarát és mindenféle káros anyagoktól mentes, hanem  a vérrel is extrém hatékonyan birkózik meg.

Félsz, hogy foltos marad? 

Nézd meg, hogy mi történik, ha a mosáshoz sanytolt vagy egyszerű háztartási ecetet adsz hozzá. ⁣

Hány fokon mossam?

Azt ajánljuk, hogy 40 fokon mosd, így jobban tudod óvni a szivárgást gátló réteget, amivel meg tudod hosszabbítani a redybugyid élettartamát. Fél-egy évente pedig egy 60 fokos mosásba is bedobhatod a bugyid.

Mikkel együtt mossam a gépben? 

Rakd be nyugodtan a többi fehérneműd mellé, vagy csapd hozzá a fekete cuccokhoz. Ha pedig fenntartásaid vannak, akkor használj fehérnemű-mosózsákot, és abban tedd be a gépbe. Utóbbi azért is jó döntés, mert megvédi a bugyikat a mosás-öblítés-centrifugálás esetleges anyagkárosító hatásaitól.

Hogy szárítsam? 

Teregesd ki (lehetőleg fektetve) a fregolira vagy a szárítóra, mint a többi vizes cuccot! Vigyázz, hogy szárítógépbe ne kerüljön, mert az ottani magas hőfok is meg tudja torpedózni a szupernedvszívó anyagainkat. Nyáron a napon pikk-pakk száraz is, de télen biztosan több időbe fog telni, mint a többi ruhád esetén. Hogyha másnap fel is szeretnéd venni, inkább tedd közel a fűtőtesthez, hogy hamarabb száradjon.

Hová tegyem, amíg haza nem érek?

Az, hogy szükséges-e napközben cserélni a redy bugyit, egy soktényezős egyenlet. De ha a válasz igen, ne aggódj, van egy tuti tippünk, hogy hogyan tárolhatod egyszerűen addig, ameddig haza nem érsz: csak dobd be egy wetbagbe és kész is. Ezek a kis vízhatlan neszesszerek bent tartanak mindent, amit kell.

Ha szívesen olvasnál hasonló témákról, nézz körül blogunkon és csatlakozz hozzánk instagramon és tiktokon is!

FĂRĂ SPAM, FĂRĂ TABU

Alăturați-vă nouă! Scriem doar despre lucruri interesante, utile sau importante, fără tabuuri sau spam. Pentru abonamentul dvs. vă vom oferi un cupon 10% pe care îl veți folosi la prima achiziție.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Perioada ta
este o SUPERPUTERE.

2 munkanapon belül válaszolunk
newsletter

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
© 2024 this is Redy
Pregătit de:
Lacătinimautilizatorcrucemeniulchevron-jos