Barion Pixel
Menu
Menu

2019-06-11

Most komolyan, mennyibe kerül egy menstruációs bugyi?

Menstruációs bugyi ára Mennyibe kerül egy menstruációs bugyi?

Sokatokban felmerült, hogy miért kerül ennyibe a Redy bugyi.
A kérdés jogos, ezért kiszámoltuk nektek, hogy igazából mennyi idő múlva válik a Redy pénztárcabarát megoldássá.

Mennyit költesz most évente?

Számoljunk átlagos hosszúságú ciklussal, és 5 napos vérzéssel, ami azt jelenti, hogy évente 13 alkalommal lesz szükséged tamponra, betétre, bármi ilyen termékre, amit eddig használtál. Egy vérzés során szükséges lesz mondjuk normál és mini tamponra, tisztasági betétre, és éjszakai betétre. Egy-egy doboz tampon áltagosan 700 Ft, amiben 10 darab van. Egy 10 darabos éjszakai betét átlagosan 800 Ft, a tisztaságiból egy nagyobb kiszerelés, ami elég 2-3 menzeszre is, 1000 Ft körül van.

Ezeket összeszámolva átlagosan 21.600 forintot költesz most évente a menstruációs vérzésre.

Mennyit kell szánnod a Redy-re?

Szintén egy átlagos, 5 napos vérzéssel számolva 5-7 bugyira lesz szükséged, az erősebb napokra és éjszakára 2-4 Redy powerre, a gyengébb nappalokra és éjszakákra 3 Redy flow-ra. A power ára 8.995, a flow pedig 7.995, azaz összeszámolva átlag 6 bugyi ára összesen 50.970 Ft.

Vedd hozzá, hogy lesz 6 szuper bugyid (mert nem csak menzeszkor tudod hordani a Redyket), 6 jó minőségű biopamut bugyi ára 3000 körül van, ezt szorozd be 6-tal és máris kijön 18 ezer forint.

A vége tehát 21600 vs. 50970 - 18 000 azaz 21 600 Ft vs. 32 970 Ft.

Évekig fogod használni

A redy bugyik élettartama akár egy basic fehérneműjé, évek. Látható, hogy már az első évben 90%-ban behozza az árát, ami utána marad az pedig a tiszta haszon. Természetesen magad döntesz arról, hogy ez megéri -e neked. Illetve a végtelenségig számolhatjuk ezt, hogy ha csak a tisztasági napokat lecseréled Redy flowra, akkor villámgyorsan behozza az árát vagy ha kezdetnek az extra napok felszereléseit cseréled le powerre, akkor is hamar pozitívba megy át a matek. A lényeget mégsem ebben keressük.

Mert anyagilag nem jársz rosszul, ez világos.

A lényeg azonban számunkra még mindig inkább az, hogy egy évben optimista becslés alapján is 144 darab eldobható eszközzel könnyíted a világ szemetét. És ha te egymagad ennyit tudsz tenni 5 darab bugyi beszerzésével, egy év alatt, akkor képzeld el, hogy ha 10 ember tesz így, az már 1440 darab eldobható eszköztől szabadít meg minket, ha 100, akkor 14 400 darabtól, és ezek brutális számok!

Mindezek alapján mondjuk, már az első hónap, amikor menstruációs bugyizol annyira felszabadító, annyira örömteli, igazi Redy élmény, igazi ego-boost! A pénztárcádnak és neked is.

NO SPAM, NO TABOO

Csatlakozz hozzánk! Csak izgalmas, hasznos vagy fontos dolgokról írunk neked, tabuk és spam nélkül. Feliratkozásodért egy 10%-os kupont adunk ajándékba, amit az első vásárlásodkor tudsz felhasználni.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Your period
is a SUPERPOWER.

2 munkanapon belül válaszolunk
hírlevél

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
© 2024 this is Redy
Készítette:
lockheartusercrossmenuchevron-down