A RENDELÉS MENETE

RENDELÉS

Webshopunkban leadott rendelésedről automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk a rendeléskor megadott címre. Amennyiben ez nem érkezik meg 1-2 órán belül sem, vedd fel a kapcsolatot a hello@thisisredy.com címmel, hogy ellenőrizni tudjuk a rendelésedet.

FIZETÉS

Webshopunkban csak kártyával vagy Paypal fiókkal tudsz fizetni. Kártyás fizetés esetén a pénztárból átirányítunk a Barion oldalára, ott fizetheted ki a végösszeget. Minden tranzakció a te biztonságod érdekében titkosított.

SZÁMLA

A számládat ne a csomagban keresd, emailben küldjük. Ha nem érkezett meg a számlád a csomag kézhezvételéig, csekkold a spam mappádat, ha ott sincs, mindenképpen vedd fel a kapcsolatot velünk.

SZÁLLÍTÁS

BELFÖLDI
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A redybugyikat GLS futárszolgálattal küldjük neked. Őket tartjuk a leggyorsabbnak és legmegbízhatóbbnak. A kézbesítés idejéről sms-t fogsz kapni. Amennyiben a futár nem tudja kézbesíteni a csomagod, valamivel később újból megkísérli annak kézbesítését. Ha ez is meghiúsul, visszahozza hozzánk.

CSOMAGPONT

Választhatsz csomagpontok közül is, így nem kell otthon várnod a futárt. A csomagponton 72 órád van átvenni a csomagot, egy emailben és sms-ben elküldött kód segítségével. A csomagpontok listáját a megrendelés leadásakor választhatod ki.

KÜLFÖLDI
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Ha külföldre szeretnéd kérni a rendelésedet, a rendelés leadásakor, a cím beírása után kalkulál a rendszer szállítási költséget. Az összeg a célországtól függ és attól, hogy közúti vagy légi szállítást igényel-e a rendelés teljesítése.

Egyes országokba történő szállításkor vámkezelés szükséges. Ennek költsége a vásárlót, azaz téged terhel.

ELÁLLÁS, CSERE, GARANCIA

ELÉGEDETTSÉGI
GARANCIA

A jogszabályok szerint, használt fehérneműt nem vagyunk kötelesek visszavenni. Ennek ellenére mi úgy döntöttünk, hogy 40 napod van eldönteni, hogy szeretnéd-e, hogy a redy menstruációs bugyi veled maradjon. Ha nem akarod használni, írj e-mailt a hello@thisisredy.com címre, válaszul elküldjük a formanyomtatványt és a címünket, ahova vissza kell küldened postai úton a terméket. Amint megkaptuk a csomagot és a mellékelt formanyomtatványt, az azon szereplő bankszámlára 14 napon belül a termék vételárát visszautaljuk.

A 40 napos garancia a tisztasági bugyikra nem vonatkozik.

CSERE

Ha úgy érzed, méretproblémád van, kicseréljük a terméket a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Ebben az esetben a futár viszi az új terméket és elhozza a régit. Fontos, hogy kizárólag használatlan, csak felpróbált terméket tudunk cserélni. A bugyi ülepébe ragasztott védőfóliát ne távolítsd el addig, amíg meg nem bizonyosodtál arról, hogy a méret megfelelő. Az első csere ingyenes.