Barion Pixel
Menu
Menu

Íme a redybugyi szuperereje.

Nincs átázás, nincsenek kellemetlen szagok, helyette kényelem és biztonság van a vérzésed ideje alatt is, és ha mindez még nem elég: esztétikus, a menstruáció alatt termelt hulladékot pedig nullára csökkentheted vele.

BIZTONSÁGOS

Vásárlóink üzeneteiből kiderült számunkra, hogy a legextrémebb helyzetekben is kényelmes és jó választás a Redy. Esküvőn (a menyasszony), Országos jégkorcsolya bajnokságon, de 12 órás covid műszakban is a Redy biztonsága és megbízhatósága volt a társ. 
#redygirlpower
IRÁNY A SHOP

HASZNÁLD TERMÉKEINKET

bárhol, bármikor

Szeretnéd felfedezni a kényelem és biztonság új szintjét?

Vásárolj  most this is Redy bugyit!

és érezd úgy, mintha nem is menstruálnál.
Szeretnék This is Redy-t

ANYAGOKRÓL

A #redybugyikhoz nem kevesebb, mint másfél év tesztelés vezetett. A világ minden tájáról hozattuk a leginnovatívabb anyagokat, amiket teszteltünk, varrtunk, szabtunk, extrém megpróbáltatásoknak vetettünk alá, mert a legmegbízhatóbbra volt szükségünk. Az eredmény egy olyan termék lett, ami már több ezer nőnek teszi a menstruációját egyszerűbbé.

menstruációs bugyi

tisztasági bugyi

A BŐRBARÁT TEXTIL

A felső rétegnek — amivel közvetlenül érintkezel viselés közben —, két fontos feladata van. Azonnal átvezetni a vért a belső rétegbe és szárazon tartani. Minősítést (OEKO-TEX 100) szerzett arról, hogy érintkezhettek.

A MEGBÍZHATÓ
NEDVSZÍVÓ RÉTEG

A belső rétegbe olyan szuper képességű anyagok kerültek, amik — folyadék formájában — súlyuknak többszörösét is magukba tudják zárni. Akár 8-12 órán át!

A BIZTONSÁGOS
ZÁRÓRÉTEG

A legalsó védőréteg az a réteg, amiért örökre hálásak leszünk. Ez a réteg akadályozza meg az átázást. Vízhatlan, folyadékot nem engedi át, mégis képes arra, hogy lélegezzen, így a komfortérzetedet is magasan tartja.
SZERETNÉK THIS IS REDY-T

HOGYAN MŰKÖDIK?

FENNTARTHATÓ

Európa partjain jelenleg az 5. leggyakoribb hulladékot képezik az egyszer használatos intimhigiéniai eszközök. A számodra legmegfelelőbb kialakítású és nedvszívóképességű bugyival viszont egyéb eszközök használata nélkül, környezettudatosan élheted meg a menstruációdat, ami egy személyre vetítve körülbelül évi 280-300 el nem használt tampont és betétet jelent, tehát igen csak sok szeméttől mentheted meg a Földet, ha te is a redybugyi mellett döntesz.
IRÁNY A SHOP
Már egy Redy bugyi is óriási segítség a Földnek! Köszönjük, hogy ti is segítetek nekünk és velünk harcoltok, hogy a bolygónk élhetőbb hely legyen.

MIÉRT ÉRI MEG  
MENSTRUÁCIÓS BUGYIT HASZNÁLNI?

FENNTARTHATÓ

Amikor cikket olvasol a menstruációs hulladékok környezetszennyező hatásairól, büszkén gondolsz a Redy bugyidra, mert te már megtetted a magadét.

BIZTONSÁGOS

Észreveszed, hogy ha eddig féltél az átázástól, ezt az érzést felváltja a biztonság érzése és ez egy nagyon jó élmény lesz.

PRAKTIKUS

Ha egész napos hajtásra készülhetsz és tudod, hogy nem lesz lehetőséged rendszeresen mosdóba járni cserélgetni, örülsz, hogy reggel kiveheted a fiókból a Redy bugyid, mert segít megoldani a problémádat.

MEGBÍZHATÓ

Ha megjön, de nincs otthon semmi… A fiókban ott lesz a Redy bugyid és áldod majd a napot, amikor megrendelted. Sorolhatnánk még az ilyen és ehhez hasonló helyzeteket, de az igazság az, hogy amint használni kezded, akkor érted meg igazán. Lehet, hogy első hallásra fura, mert ilyen még nem nagyon láttál, de amint felveszed és használod, megérted, miért kellett már nagyon egy ilyen bugyi.
Nincs átázás
nincsenek kellemetlen szagok
nem csörög, nem zörög
nem szárítja a nyálkahártyát
kényelmes és biztonságos
csinos, izgalmas fazonok
hulladékmentes
évekig használható
A Redy menstruációs bugyi igazi game changer. Próbáld ki!

Vásárolj   most This is Redy bugyit

és érezd úgy, mintha nem is menstuálnál.
Szeretnék This is Redy-t
TÖBB, MINT 85.000 ELADOTT TERMÉK, 96%-OS VEVŐELÉGEDETTSÉG

MI MEGALKOTTUK, TI HASZNÁLJÁTOK
 ... és ezt gondoljátok rólunk:

 • “Amilyen szkeptikus voltam, annyira megszerettem a Redy bugyikat, megvolt a “jaj, de jó, hogy van ilyenem”-érzés. Kényelmesek, praktikusak, és többé nem kell aggódnom a szemét miatt.”

  femina.hu

  Elolvasom a cikket
 • “Molnár Dóra 2017-ben határozta el, hogy készít egy mosható menstruációs bugyit, amivel kiválthatók az eldobható intimbetétek és tamponok. Másfél évig kísérletezett, mire megtalálta a tökéletes anyagokat és szabást, végül 2019 tavasszal indult el This is Redy nevű márkájával.”

  444.hu

  Megnézem a videót
 • “Dóra tabudöntő kreativitását, innovátori szerepét kiegészíti Ádám üzleti szemlélete. Mert a Redy reklámanyagaiban a vér piros, nem kék, valódi nők állnak modellt olyan bőrhibákkal és formákkal, amiket megunkon is látunk, és nem félnek olyan ritkán tárgyalt témákról is beszélni, mint az endometriózis vagy a cikluszavar.”

  “A Redy azért létezik, mert kitaláltam, de azért lett sikeres, mert Ádám az üzlettársam.”

  forbes.hu

  Elolvasom a cikket
 • “…jelentem, tesztelve: túrázáshoz és táncoláshoz is tökéletes. Tulajdonképpen jobb, mint eddig bármi…”

  asalon.hu

  Elolvasom a cikket

Így néz ki a Redy a hétköznapokban

#thisisredy

Your period
is a SUPERPOWER.

2 munkanapon belül válaszolunk
hírlevél

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
© 2024 this is Redy
Készítette:
magic-wandlockheartuserleafbicycleclockcrossmenuchevron-down