Barion Pixel
Menu
Menu

2023-03-16

Beszéljünk a menstruációról...férfiakkal! 2. - Légy része te is!

Redy bingó

Tudják a férfiak, hogy működik a menstruáció? És hogy mit élnek át ilyenkor a nők? Szabad egyáltalán erről beszélni velük? Hiszünk benne, hogy nem csak szabad, de akár sok jó is kisülhet abból, ha megosztjuk velük a menstruációval kapcsolatos érzéseinket, tapasztalatainkat és nehézségeinket is.

Téged is meghívunk egy tabudöntő beszélgetésre

A videónkból kiderült, hogy a férfiak milyen nagy nyitottsággal, kedvességgel és támogatással tudnak állni a menstruáció témájához. Most szeretnénk megnyitni ezt a beszélgetést feléd is és arra buzdítani, hogy te is ültesd le testvéredet, családtagjaidat, barátaidat, szerelmedet, bárkit, akivel szeretnél könnyebben beszélni a menstruációról és az ezzel kapcsolatos érzéseidről.

Adunk egy kis segítséget a kezedbe, hogy könnyebben menjen a beszélgetés. Töltsd le ezt a sorvezetőt, és indulhat is a beszélgetés!

Katt ide és töltsd le egyben
a teljes 'A' kérdéssort!

Katt ide és töltsd le egyben
a teljes 'B' kérdéssort!

Csak kattints a fenti linkekre és töltsd le a kérdéssort és a bingót! Egyikőtök kezében legyen az 'A' kérdéssor, a másik kezében a 'B', és felváltva tegyétek fel egymásnak a kvíz kérdéseket, a jó válaszaitokat pedig a saját bingó lapotokon tudjátok vezetni. Ha bemelegítettetek a kvízzel, jöhet a személyesebb beszélgetés, amihez szintén összeállítottunk egy rövid kérdéssort, ami mentén haladhattok a beszélgetésben.

Töltsd ki menstruációs kvízünket!

Ha pedig a saját tudásodat szeretnéd próbára tenni, vagy inkább egyedül válaszolnál a kérdésekre, töltsd ki online menstruációs tesztünket, amiben az összes kvíz kérdés egyszerre szerepel:

Csatlakozz hozzánk te is, beszéljünk nyíltan a menstruációról és számoljunk le együtt az azt övező stigmákkal és tabukkal! Ha szívesen olvasnál hasonló témákról, nézz körül blogunkon 😉

NO SPAM, NO TABOO

Csatlakozz hozzánk! Csak izgalmas, hasznos vagy fontos dolgokról írunk neked, tabuk és spam nélkül. Feliratkozásodért egy 10%-os kupont adunk ajándékba, amit az első vásárlásodkor tudsz felhasználni.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Your period
is a SUPERPOWER.

2 munkanapon belül válaszolunk
hírlevél

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
© 2024 this is Redy
Készítette:
lockheartusercrossmenuchevron-down