Barion Pixel
Menu
Menu

2021-01-01

Mit csinálj a menstruációd alatt? Például masztrubálj, ha jólesik.

Mit csinálj a menstruációd alatt? Például masztrubálj, ha jólesik. redy blogposzt

Van még néhány téma, amit mindenképp szeretnénk kipipálni a redy bakancslistánkról, ilyen a maszturbáció is. Persze nem önnön érdekeink miatt vettük kizárólag elő, találtunk egy igazán érdekes angol cikket, amit szerettünk volna magyarra fordítani a helloclue.com oldaláról Clár McWeeney tollából.

Sok esetben a maszturbáció okozza az első orgazmust az ember életében, ami igazán hasznos tud lenni, ami a saját vágyaink és testünk megismerését illeti. Jó kis tanulási módszer saját magunkról magunknak, de akár a szexuális partnerünknek is szolgálhatunk némi információval.

Mondanunk sem kell, minden, ami a maszturbációval kapcsolatos, jó mélyen belénk ivódott tabu, ami ha szóba kerül, szégyent érzünk vele kapcsolatban (respect a kivételnek). A maszturbálás egy teljesen biztonságos és normális gyakorlat mindaddig, amíg közben nem ártasz magadnak vagy másoknak, ugyebár. A tudomány jelenlegi állása szerint semmi sem támasztja alá, hogy kerülni kellene a maszturbációt a menstruáció alatt, a vérben semmi piszkos, a maszturbációban semmi rossz nincs. Sőt, mondok jobbat: kutatások kimutatták, hogy az endorfin, ami felszabadul az orgazmus során, segíthet enyhíteni a stresszt, a menstruációs fájdalmat és a görcsöket. Nehéz megszámolni, hány legyet ütünk le egy csapásra.?

Sok nő számol be arról, hogy a menstruációja alatt fokozott szexuális vágyat érez, így szuper alkalom lehet arra, hogy önkielégítsen.

Maszturbáció tampon vagy kehely használata során teljesen okés, de arra érdemes ügyelni, hogy legyen megfelelő síkosítást, ugyanis ez a két eszköz elnyeli azt a váladékot, amire ilyenkor szükséged lehet. Ám ilyenkor kerülendő a hüvelyi stimulálás.

Foltok

Ha aggódsz a foltok miatt, akkor segítségül hívhatsz egy törölközőt vagy maszturbálhatsz a zuhany alatt is.?

Konklúzió
Tehát a maszturbáció egy teljesen normális gyakorlat, a ciklusod bármelyik napján imádhatod magad, akkor is ha vérzel. Ha hallgatsz a testedre, tudni fogod, mikor mi esik jól.?❤️

(Forrás: helloclue.com)

NO SPAM, NO TABOO

Csatlakozz hozzánk! Csak izgalmas, hasznos vagy fontos dolgokról írunk neked, tabuk és spam nélkül. Feliratkozásodért egy 10%-os kupont adunk ajándékba, amit az első vásárlásodkor tudsz felhasználni.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Your period
is a SUPERPOWER.

2 munkanapon belül válaszolunk
hírlevél

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
© 2024 this is Redy
Készítette:
lockheartusercrossmenuchevron-down