Barion Pixel
Menu
Menu

2024-02-15

Miért nem ázik át a menstruációs bugyi?

this is Redy menstruációs bugyi

Te is szereted megérteni a dolgokat, tudni, hogy mi hogyan működik, miért olyan, amilyen? Akkor most figyelj, mert kiderül, hogy a kívülről hétköznapi (vagy épp szexi) fehérneműnek tűnő Redy bugyik hogyan képesek arra, hogy ne ázzanak át!

@thisisredy

Válasz @addmeganeved@ részére teljesen szivárgásmentes????

♬ eredeti hang - this is Redy

Öltözz rétegesen!

Ezt már anyukádtól ezerszer hallottad kiskorodban, de nincs ez másként most sem, a Redy bugyiknál sem. Ugyanis különleges, réteges felépítése van a bugyijainknak, mivel a belsejükben 3 réteg is található. 

Először is van a felső réteg, amivel érintkezel, ez olyan bőrbarát, antibakteriális, speciális anyagból készült, ami meggátolja, hogy átázz. Ez a hajszálvékony réteg levezeti a vért a 2., belső rétegbe, ami egy megbízhatóan nedvszívó tulajdonságú anyag, olyannyira menő, hogy a saját súlyának százszorosát képes beszívni és – ami igazán fontos – magában is tartani. Ezért se lefelé, se felfelé nincs szivárgás.

Ezt követi a 3., a legalsó védőréteg, ami vízhatlan, a folyadékot nem engedi át, mégis képes arra, hogy lélegezzen és komfortosan tartson.

Nézzük, mit találunk egy Redy menstruációs bugyiban...

Ha kell, cserélj!

A Redy bugyiban tehát 3 réteg gondoskodik arról, hogy biztonságban érezhesd magad egész nap, ahhoz viszont, hogy tuti elkerüld az átázást, nemcsak a Redy csodás ereje kell, hanem az is, hogy amikor szükséges, cserélj bugyit.
Ha ugyanis azt érzed, hogy a szárazon tartó réteg érezhetően nehezebben szárad, akkor a bugyi már elkezdett megtelni. De ezt mégis honnan tudhatod? Erre könnyen rá tudsz érezni amikor viseled a bugyit. Nem volt még olyan visszajelzésünk, hogy ne vette volna észre valaki, hogy megtelt.

Melyik bugyi meddig tart?

Természetesen minden menstruáció más és más, ezért arra a kérdésre, hogy egy-egy bugyink meddig bírja, nincs kőbe vésett válaszunk. A legtöbben naponta 1-2 bugyit használnak, de ez persze a vérzés erősségétől függ, illetve, hogy a mestruációd hányadik napján tartasz.
Ha biztosra akarsz menni és kitapasztalni, hogy nálad meddig tart ki egy Redy bugyi, akkor használd azt először otthon. Így komfortos maradhatsz, feszengés nélkül megtapasztalhatod, hogy valóban nincs átázás.

Szerző: Scherer Anna

Ha szívesen olvasnál hasonló témákról, nézz körül blogunkon és csatlakozz hozzánk instagramon és tiktokon is!

NO SPAM, NO TABOO

Csatlakozz hozzánk! Csak izgalmas, hasznos vagy fontos dolgokról írunk neked, tabuk és spam nélkül. Feliratkozásodért egy 10%-os kupont adunk ajándékba, amit az első vásárlásodkor tudsz felhasználni.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Your period
is a SUPERPOWER.

2 munkanapon belül válaszolunk
hírlevél

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
© 2024 this is Redy
Készítette:
lockheartusercrossmenuchevron-down