Barion Pixel
Menu
Menu

2024-01-18

Hogy segít a jóga a menstruációs görcsökön? – Mat on the moon videó

Hogy segít a jóga a menstruációs görcsökön? – Mat on the moon videó

A Mat on the Moon azért jött létre, mert a megfelelő eszközökkel és támogatással hosszú távon fejlődhetsz, miközben egészségesebbé válik a tested, nő a teljesítményed és békét kötsz az elméddel – ez az egyik alapgondolata a mindfulnesst is képviselő Mat on the moonnak, Eszternek, aki a meditáció és a jóga segítségével teszi jobbá, egészségesebbé, fókuszáltabbá és így boldogabbá a hétköznapokat.

Matracon innen és túl

Eszter, a Mat on the Moon alapítója egy évtizedet töltött marketing területen és nem utálta a munkáját, sőt! Mégis éjjelente vitákat nyert a plafonnal, újrajátszotta a napi stresszhelyzeteket és érezte a hátán az egész napos ücsörgést. A hajsza végére egy kiégés közepén találta magát, amit próbált hosszú távon működő eszközökkel kezelni. Miután a sokat emlegetett brit tudósoktól, lenyűgöző nyugati orvoslást gyakorló professzoroktól és a tradíciókat tisztelő keleti mesterektől tanult létrehozta a Mat on the Moont, egy oázist, ahová a megfáradt városi vadak visszavonulhatnak önmagukhoz

Azt adja tovább, ami neki segített a jóga, meditáció és mindfulness univerzumából, hogy jobban érezd magad a a bőrödben és az életedben.

#periodyoga

A jóga nyújtó, lazító mozdulataival sok esetben megkönnyebbülést hoz a menstruációs görcsök fájdalmából, hiszen a megfelelő pózokat gyakorolva célzottan azokat az izmokat mozgathatod meg (nyújthatod vagy épp lazíthatod), amikkel enyhíted a fájdalmat. Emellett a rendszeres gyakorlás az autonóm idegrendszer stresszreakcióját is befolyásolja, azt hogyan érezzük és intrepretáljuk a fájdalmat és milyen természetes fájdalomcsillapításra képes a testünk a gyakorláshoz kapcsolódóan felszabaduló endorfinnak köszönhetően. Hosszú távon is jársz jól vele, ha beépíted a mindennapjaidba a jógát, mivel az egész hormonháztartásodra is hatással van, annak egyensúlyát támogatja, azaz csökkentheted és akár meg is szüntetheted vele a menstruációs és PMS fájdalmakat.

Pizsamában végezhető rövid gyakorlatsor Esztertől, párna, takaró, jógamatrac, Redy bugyi – másra nincs szükséged az elszántságon kívül, hogy jógázz a görcsök ellen menstruáció vagy PMS idején. ❤️

Szerző: Scherer Anna, Kovács Eszter

Ha szívesen olvasnál hasonló témákról, nézz körül blogunkon és csatlakozz hozzánk instagramon és tiktokon is!

NO SPAM, NO TABOO

Csatlakozz hozzánk! Csak izgalmas, hasznos vagy fontos dolgokról írunk neked, tabuk és spam nélkül. Feliratkozásodért egy 10%-os kupont adunk ajándékba, amit az első vásárlásodkor tudsz felhasználni.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Your period
is a SUPERPOWER.

2 munkanapon belül válaszolunk
hírlevél

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
© 2024 this is Redy
Készítette:
lockheartusercrossmenuchevron-down