Barion Pixel
Menu
Menu

2021-04-13

Redy történések az elmúlt hónapokból

Redy történések az elmúlt hónapokból

Pörgés, mérföldkövek, izgi események. Pont ahogy egy startupnál az lenni szokás, de nézzük, hogy pontosan a Redyre vetítve mik történtek az elmúlt időszakban, mert hát van miről mesélni bőven. Dóritól, a this is Redy alapítójától olvashattok most pár szösszenetet!

Ugye a Redy történetében már a 20.000-dik mensibugyi is gazdára talált. Milyen érzések, gondolatok kavarogtak benned, amikor sikerült átlépni ezt a számot?

Hát az az igazság, hogy utólag vettük észre ezt is, mint a 10 000. Dolgozunk, csináljuk, aztán érnek ilyen jó meglepetések. 🙂

Így, hogy a this is Redy hatására már egyre többen döntenek a hulladékmentes menstruáció mellett Magyarországon is, a vásárlóitok között akadnak ismertebb személyek. Kiknek a nevét látva lepődtél meg?

Van ilyen, mindig szoktam figyelni a rendeléseket. Személyiségi jogokra való tekintettel nem árulnám el a neveket, de híres színésznő és híres divattervező is feltűnt már a színen, aminek nagyon örültem. 🙂 Sőt olyan is van, akinek a termékeiért nagyon rajongok és feltűnt a neve. 🙂

Számos gazdasági oldalon, hírportálon és női magazinon is olvashatunk a Redyről és rólad is, mint alapítóról, nem csoda tehát, ha visszahallod, hogy rólad beszéltek vagy éppen felismertek az utcán. Mesélsz egy-két ilyen szituról?

Legutóbb egy kerékpárboltban jött oda az egyik eladó, hogy én vagyok-e Dóri. Mondtam, hogy attól függ, ki kérdezi. 😀 Csak viccelek, nagyon örültem, hogy odajött. Egyszer volt egy srác, aki elhajtott mellettem bringával, hátranézett, visszatekert és megkérdezte, hogy én vagyok-e a bugyis lány. 🙂 😀 Gratulált.

Az év Széchenyi vállalkozása díj után ismét egy igen nagy elismerést, valamint jelöléseket is kapott a Redy. Elárulod nekünk pontosan, hogy melyek ezek, és miért nagy öröm mindegyik?

Igen, a Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága 69 magyarországi vállalkozás közül választotta ki a 2020. évi innovációs nagydíjas társaságot, további hét innovációs díjat, valamint az év Startup Innovációs Díját is odaítélte, amit történetesen mi kaptunk meg. 🙂

Lesz díjátadó is, ha minden igaz a Parlamentben, szóval már szoktam azon gondolkodni, hogy mit vegyek fel. 😀

Persze kívülről mindig csak a szép és jó látszik, de mi az, ami szerinted az elmúlt hónapokat tekintve kihívást jelentett a Redy csapat számára?

A redy csapat elképesztően erős, rugalmas és stabil a szememben. Készülünk nagyon a román piacralépésre, amit tekinthetünk kihívásnak, de inkább izgalom és várakozás övezi szerintem mindenki részéről.

NO SPAM, NO TABOO

Csatlakozz hozzánk! Csak izgalmas, hasznos vagy fontos dolgokról írunk neked, tabuk és spam nélkül. Feliratkozásodért egy 10%-os kupont adunk ajándékba, amit az első vásárlásodkor tudsz felhasználni.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Your period
is a SUPERPOWER.

2 munkanapon belül válaszolunk
hírlevél

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
© 2024 this is Redy
Készítette:
lockheartusercrossmenuchevron-down