Barion Pixel
Menu
Menu

2021-02-24

[TESZT] A menstruációs vér más, mint a normál vér. Igaz vagy hamis? Tény vagy tévhit? - Töltsd ki a tesztet, és járj utána.

[et_pb_section fb_built="1" _builder_version="4.5.5" _module_preset="default"][et_pb_row _builder_version="4.5.5" _module_preset="default"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="4.5.5" _module_preset="default"][et_pb_text _builder_version="4.5.5" _module_preset="default"]

Minél többet kutatunk menstruáció témában, annál több nevetséges, sokszor akár rémisztő tévhitre bukkanunk. Bár egyszer már összeszedtük a 6 leggyakoribb tévhitet, most itt van újabb 10 olyan állítás, amikről szavazhatsz is, hogy vajon igazak vagy teljességgel hamis állítások.

[/et_pb_text][et_pb_divider divider_weight="3px" _builder_version="4.5.5" _module_preset="default"][/et_pb_divider][et_pb_text _builder_version="4.5.5" _module_preset="default"][qsm quiz=3][/et_pb_text][et_pb_text _builder_version="4.5.5" _module_preset="default" custom_margin="80px||||false|false"]

Tanulság: Ne higgy el mindent, amit anno az általános iskolás osztálytársad mondott vagy egy mitológiai könyvben olvastál, mindig nézz utána a téged és a testedet érintő kérdéseknek, kételkedj, kutass, kérdezz bátran.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version="4.5.5" _module_preset="default"]

(Források: inimina.com, vice.com, thestar.com, nlc.hu)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

NO SPAM, NO TABOO

Csatlakozz hozzánk! Csak izgalmas, hasznos vagy fontos dolgokról írunk neked, tabuk és spam nélkül. Feliratkozásodért egy 10%-os kupont adunk ajándékba, amit az első vásárlásodkor tudsz felhasználni.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Your period
is a SUPERPOWER.

2 munkanapon belül válaszolunk
hírlevél

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
© 2024 this is Redy
Készítette:
lockheartusercrossmenuchevron-down