Barion Pixel
Menu
Menu

2023-01-30

Miért válts Redy bugyira?

Miért válts Redy bugyira?

Búcsút intenél a csúszkálásnak, a viszketésnek és a kiütéseknek? Az átázásnak és a pelenka érzésnek? A legtöbb menstruációs bugyi vásárlónak is pont ezekből lett elege, és döntött úgy, hogy cseréli a betétet bugyira. 

Kíváncsi vagy mit tud még a this is Redy, ami miatt több ezer nő szerint is megéri váltani? Mutatjuk!

Viszlát kényelmetlenség és vérfoltok!
Hello komfort és biztonság!

Képzeld el, hogy ezentúl nem kell azért aggódnod, hogy a betéted elcsúszik, összegyűrődik, kidörzsöl, kellemetlen szagot áraszt, vagy épp a kedvenc bugyid esik áldozatul a piros betűs napoknak.

És azon sem kell stresszelned, hogy van-e nálad egyáltalán tampon vagy betét. Egyszerűen csak felhúzod a menstruációs bugyidat a “gyanús” napokon és biztonságban, kényelmesen érezheted magad.  

Megígérhetjük, hogy a Redy bugyi hű társad lesz az egész napos nyüzsgésben, a biciklitúrákon, a jógaórákon vagy amikor nincsen lehetőséged rendszeresen betétet, tampont cserélni. De otthon kuckózós Netflixezés közben is kényelmesen átvészelheted benne a menstruációd húzósabb napjait, teszteltük!

Sőt, képzeld van olyan is, aki még az Országos Műkorcsolya, Jégtánc és Szinkronkorcsolya bajnokságon versenyezve is bevetette a Redy szupererejét. Girlpower!

Érezd magad úgy, mint a hónap többi napján

A Redy bugyikat úgy terveztük, hogy a viselésük semmiben se különbözzön más fehérneműtől és olyan kényelmesen, szabadon és szexin érezhesd magad bennük, mint a hónap bármely napján. Lehet, hogy első hallásra furcsa, mert nem nagyon találkoztál még ilyesmivel, de hidd el, ha hordani kezded, te is érzed, hogy miért is volt szükséged egy ilyen bugyira.

A Redy bugyi vigyáz a testedre

Te sem szeretnéd ugye, hogy a puncid bármilyen toxikus kemikáliával érintkezzen? Mi sem! A menstruációs bugyijainkhoz ezért szigorúan minősített, bőrbarát textileket használunk.

Írtunk már róla, de nem lehet elégszer, hogy a betéteket gyártóknak jelenleg nem kötelező feltüntetni az általuk felhasznált összes alapanyagot a csomagolásokon. 

Hogy mit jelent ez? Előfordulhat, hogy olyan anyagok is a betétbe kerülhetnek, amik árthatnak az egészségednek. 

Válaszd a Bolygót a műanyag helyett

A legutóbbi mini közvélemény-kutatásunk szerint az egyik legjobb dolog a menstruációs bugyikban, hogy sokkal kevesebb hulladékkal járnak.

Tudtad, hogy egy betét annyi műanyagot is tartalmazhat, mint négy bolti bevásárló zacskó?

Ezt pedig most szorozzuk meg 12.000-rel.

Ennyi darab betétet használ el egy átlagos nő az élete alatt. Vizuálisan szinte elképzelhetetlen ugye? Ahogyan az a több száz év is, ami a lebomlásukhoz szükséges.

A jó hírünk, hogy egy Redy bugyit ezzel szemben akár 2 évig is kényelmesen használhatsz, miközben igen sok szeméttől mentheted meg a Földet, és plusz kiadásoktól a pénztárcádat.

Használd bátran a Redy szupererejét, akár más menstruációs eszközökkel is kombinálva, nincsen rossz választás! A fő, hogy megtaláld a számodra legbiztonságosabb és legkomfortosabb megoldást a vérzésed ideje alatt. Csatlakozz hozzánk és a több ezer nőhöz, aki már leváltotta az eldobható termékeket! ?

NO SPAM, NO TABOO

Csatlakozz hozzánk! Csak izgalmas, hasznos vagy fontos dolgokról írunk neked, tabuk és spam nélkül. Feliratkozásodért egy 10%-os kupont adunk ajándékba, amit az első vásárlásodkor tudsz felhasználni.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Your period
is a SUPERPOWER.

2 munkanapon belül válaszolunk
hírlevél

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
© 2024 this is Redy
Készítette:
lockheartusercrossmenuchevron-down