Barion Pixel
Menu
Menu

2023-12-14

5 ajándékötlet barátnőknek, lány tesóknak, anyáknak és minden nőnek

5 ajándékötlet barátnőknek, lány tesóknak, anyáknak és minden nőnek

Az ajándékok – legyen az karácsonyi vagy bármilyen - néha mindannyiunknak komoly fejtörést okoznak. Van, amikor nagyon szeretnénk egy kreatív, frappáns meglepetéssel kedveskedni valakinek és mégis képtelenek vagyunk egy épkézláb ötletet kitalálni. Összegyűjtöttünk hát pár nőiséghez kapcsolódó ajándéktippet, ami hátha segít nektek a döntésben. Lássunk neki!

1. Vadvirág Teaház – Lilith teakeverék

A teázás szerelmeseinek mi is lenne jobb ajándék egy minőségi teakeveréknél? A Vadvirág Teaház Lilith teakeveréke a női hormonegyensúly támogatására született meg, ami sajnos a stresszes, rohanó hétköznapokban sokunkra ráfér. Választható orbáncfüvet tartalmazó és orbáncfű nélküli változat is.

2. Dr. Benkovics Júlia: Magunkról

Ezzel tippünkkel a könyvimádóknak kedvezünk. Benkovics Júlia nőgyógyász könyve minden lánynak és nőnek szól, a kiskamaszoktól kezdve felső korhatár nélkül. Mindenkinek, akinek elege van a tévhitekből, tabukból és szeretne helytálló információkat szerezni a saját testéről.

Benkovics Júlia 'Magunkról' könyvajánló

3. Cserháti-Herold Janka – Termékenységtudat-tanfolyam

Aki mélyrehatóan szeretné megismerni a teste és ciklusa működését egészen a folyamatot irányító hormonok szintjéig, azoknak Janka tanfolyama egy tökéletes választás. Csak annyit fűznénk hozzá: a tudás hatalom!

4. Anyatermészet Egyesület – MotherNature Módszertani kártyák

Egy olyan ajándék, amellyel édesanyáknak kedveskedhetünk. 42 gyönyörűen illusztrált kártya az anyaságról, üzenetekkel és iránymutatásokkal, hogy legyen hova nyúlni, ha elveszettnek érzi magát az ember ezen a csodálatos, de kihívásokkal teli úton.

5. this is Redy – ciklusflow termékek… és gyakorlatilag minden más ????

A nőiségünkkel való harmónia megteremtésének alapja az, hogy megtanuljunk összhangban létezni a ciklusunkkal. A ciklus különböző szakaszaira való ráhangolódást és az elcsendesedést segítik ezek a szuper kis kiegészítők. Mind a gyertyákba (erről itt olvashatsz bővebben is), mind a roll-onokba a női ciklust támogató illóolajok kerültek, így nemcsak lelkileg, de az aromaterápia által testileg is jótékony hatással bírnak.

this is Redy illóolaj roll-on

Ha pedig tudod, hogy egy barátnőd már régóta ki szeretné próbálni a menstruációs bugyit, vagy esetleg épp az után kutat, hogyan tudná csökkenteni a PMS okozta tüneteket és neked is bevált a magnéziumos krémünk, akkor ne habozz, irány a shop.

Persze lehet, hogy még így a végére sem vagy biztos abban, minek is örülne a szeretett személy. Ilyenkor jó ötlet lehet egy ajándékutalvány egy személyes üzenettel egybekötve, így aztán nem nyúlhatsz mellé! Nálunk is tudsz ajándékkártyákat vásárolni, így nem kell aggódnod, hogy jó lesz-e a méret, a típus stb.

Ha szívesen olvasnál hasonló témákról, nézz körül blogunkon és csatlakozz hozzánk instagramon és tiktokon is!

NO SPAM, NO TABOO

Csatlakozz hozzánk! Csak izgalmas, hasznos vagy fontos dolgokról írunk neked, tabuk és spam nélkül. Feliratkozásodért egy 10%-os kupont adunk ajándékba, amit az első vásárlásodkor tudsz felhasználni.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Your period
is a SUPERPOWER.

2 munkanapon belül válaszolunk
hírlevél

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
© 2024 this is Redy
Készítette:
lockheartusercrossmenuchevron-down